Donderdag 25 april geeft John Tepper Marlin een presentatie in het Verzetsmuseum, georganiseerd door The Oxford and Cambridge Society of The Netherlands. Je bent van harte uitgenodigd!

Cover boek Under the Nazi Noses

John (kleinzoon van Olga Emily Boissevain, achterkleinzoon van Charles ‘Handelsblad’ Boissevain) geeft een presentatie over Walraven van Hall op basis zijn nieuwe, Engelse vertaling van de biografie uit 2006 door Erik Schaap. In deze vertaling zoekt John toegang tot de Engelstalige wereld om meer te vertellen over het Nederlandse verzet dat vooral het verhaal van Anne Frank kent. De Verenigde Staten hebben enorme verliezen geleden bij de slag om Arnhem, paratroopers waren uitgerust met lichte wapens om te vechten tegen Duitse tanks die er niet werden verwacht. Bij de presentatie zullen biograaf Erik Schaap en Dr. Fiso Hoeneveld die recent in het Verzetsmuseum een presentatie over CS-6 hield, aanwezig zijn.

Tickets zijn verkrijgbaar via The Oxford and Cambridge Society of the Netherlands. Geeft bij de aanmelding even aan dat je ‘vriend’ van de Society bent.

John’s presentatie is in het Engels. Voor je komst naar de presentatie wordt € 11,00 gerekend en John’s boek is voor € 16,00 te koop. Entree voor het museum is inbegrepen. De zaal gaat open om 16.00 uur en de presentatie start om 16.30 uur.

Verzetsmuseum: Plantage Kerklaan 61, 1018 CX Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.