Bijeenkomst in het Verzetsmuseum over CS 6

Afgelopen week werd een bijeenkomst in het Verzetsmuseum over CS 6 gehouden. Historicus Friso Hoeneveld van de UvA doet onderzoek naar de verzetsgroep CS 6 dus we waren als familieleden ook uitgenodigd voor een presentatie hierover. Friso heeft intensief archiefonderzoek gedaan naar de groep en zijn bevindingen zullen gepubliceerd worden in een boek, getiteld Geen angst voor de toekomst, dat later uitkomt. Samen met Anneruth Wibaut, Karel Baracs en Johan Olof vertelden Christiaan Boissevain en Arend Brandligt over hun ervaringen als (klein-) kind van leden van CS 6.

Dat we als familie goed vertegenwoordigd waren, voelde als een mini-reünie.

Nieuwe website

Hoera, we hebben een nieuwe website! En dat werd ook wel tijd… De webmasters hebben eens zitten rekenen en we vermoeden dat de vorige website al zo’n 16 jaar draaide. Hij werd ook al een tijd niet meer bijgehouden. Niet omdat we dat niet wilden maar vooral ook omdat de techniek waarmee hij gebouwd was, zo verouderd was, dat het eigenlijk niet meer te doen was.

We hopen erg dat de nieuwe website de start zal zijn om ook de onderlinge contacten nieuw leven in te blazen. We zijn natuurlijk wel actief geweest op onze facebook-pagina maar dat is toch best vluchtig. We kunnen jullie hulp daarbij ook zeker gebruiken. Heb je nieuws dat je met alle Boissevains wilt delen? Stuur ons dan een een berichtje en we plaatsen het op de website.